FLOORBALL

Frederiksberg Floorball Club

Mariendalshallen
Mariendalsvej 21 C
2000 Frederiksberg

Kontakt:
www.frederiksberg-fc.dk
formand@frederiksberg.-fc.dk
Tlf: 22 94 41 61

Aldersgruppe:
5-99 år

Prøvetime:
Gratis

Frederiksberg Floorball har hold i alle aldre. Her kan alle komme og spille floorball, og det er lige meget om du er pige eller dreng, ung eller gammel. Træningen er for alle. En blanding af leg og sjov. Herunder teknisk træning som fx skud, aflevering samt spiløvelser foruden fysisk træning. Træningen er tilpasset niveau og alder.

Pan Idræt

Her spiller de:
Flere steder

Kontakt:
www.panidraet.dk
Mail: sekretariatet@panidraet.dk
Tlf. 50 56 19 46

Aldersgruppe:
Alle

Prøvetime:
Gratis

Pan idræt er en regnbueklub med fokus på mangfoldighed og inklusion i idræt for alle uanset seksuel orientering eller kønsidentitet. 

CBS Sport

Solbjerg Plads 3
Entrance B
2000 Frederiksberg

Kontakt:
www.cbssport.dk
Mail: administration@cbssport.dk
Tlf.: 38 15 39 03 (kontor)
Mobil: 30 26 00 84

Aldersgruppe:
0-60+ år

Prøvetime:
Gratis

CBS Sport er en af de større foreninger på Frederiksberg med 9 forskellige sportsgrene, hvilke bliver udbudt til både mænd og kvinder. Vores medlemmer har primært tilknytning til CBS (tidligere eller nuværende studerende), men vi er åbne for alle med motivation og passion for sport. Foreningen bliver drevet af et netværk med 50+ engagerede frivillige. Både trænere såvel som bestyrelsesmedlemmer.

Frederiksberg Senior Motion

Frederiksberghallerne
Jens Jessens Vej 20
2000 Frederiksberg

Kontakt:
www.frb-seniormotion.dk
Mail: info@frb-seniormotion.dk
Tlf: 30 28 97 37

Aldersgruppe:
60+ år

Prøvetime:
Gratis

Frederiksberg Senior Motion er åben for alle. Så har du tid og lyst til at gå til gymnastik, yoga, boldspil, motions floorball, gang eller dans & bevægelse, er her foreningen for dig. Vores primære målgruppe er 60+.

Sportskollektivet

Her spiller de:
Flere steder

Kontakt:
www.sportskollektivet.dk
Mail: hallo@sportskollektivet.dk

Aldersg-r+ppe:
18-60+år

Prøvetime:
Gratis

SportsKollektivet er en multisports-forening, som blander det sportslige med det sociale. Vi giver medlemmerner mulighed for at være fysisk aktive igennem hele året, uanset sportsgren og sæson. Vi er et kollektiv, fordi medlemmerne er klubben, og den fælles indsats er klubbens fundament. Alle i klubben er frivillige, og når mange bidrager, giver det mange muligheder. Hos os er det vigtigere, at have det sjovt end at vinde medaljer. Vorses mål er at skabe et fællesskab, hvor det på en fleksibel måde er muligt at få motion til at gå op med det moderne livs mange udfordringer i dagligdagen.  

Gymnastikforeningen ODK

Vesterbro Ny Skole
Ny Carlsberg Vej 35
1760 København

Kontakt:
www.odk.dk
Mail: odk@odk.dk
Tlf: 61 69 56 35

Aldersgruppe:
0-60+ år

Prøvetime:
Gratis

ODK er en gymnastikforening med rødder i breddeidrætten, men i dag favner vi det hele. De mindste gymnaster kommer for at lege og udvikle motorikken sammen med deres forældre. Mens større børn og voksne kan vælge imellem alt fra begynderhold og motionshold til ambitiøse konkurrence- og opvisningshold.

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål – store og små – omkring idræt og motion på Frederiksberg.

 

 

Telefon: +45 38 77 60 00
E-mail: fiu@fiu-frederiksberg.dk
Hjemmeside: www.fiu-frederikberg.dk
Facebook: www.facebook.com/2000fiu