BASKETBALL

CBS Sport

Sted:
Flere forskellige steder på Frederiksberg

Kontakt:
www.cbssport.dk
Mail: basketball@cbssport.dk

Aldersgruppe:
18-59 år

Prøvetime:
Gratis

CBS Sport er en af de større foreninger på Frederiksberg med 9 forskellige sportsgrene, hvilke bliver udbudt til både mænd og kvinder. Vores medlemmer har primært tilknytning til CBS (tidligere eller nuværende studerende), men vi er åbne for alle med motivation og passion for sport. Foreningen bliver drevet af et netværk med 50+ engagerede frivillige. Både trænere såvel som bestyrelsesmedlemmer.

Falcon Basket

Sted:
Bülowsvejhallen
Bülowsvej 34
1870 Frederiksberg C
+ andre steder

Kontakt:
www.falconbasket.dk
Mail: medlem@falconbasket.dk

Aldersgruppe:
2-59 år

Prøvetime:
Gratis

Falcon Basket er Danmarks største basketball klub med hold for børn og voksne på alle niveauer, så vi har et kvalitetstilbud til alle, uanset niveau og alder.

VLI Basket

Sted:
Johannesskolen
Troels Lundsvej 15,
2000 Frederiksberg

Kontakt:
www.vli.dk
Mail: basket@vli.dk

Aldersgruppe:
18 – 59 år

Prøvetime:
Gratis

VLI er Det Biovidenskabelige Fakultets egen idrætsforening, hvor vi i en afslappet atmosfære mødes, dels for at få rørt os lidt, men også for at hygge os mellem studierne. Foreningen er en åben forening, således at alle kan deltage i vores aktiviteter. 

FredSIF

Sted:
Campus Frederiksberg
Nyelandsvej 27-29
2000 Frederiksberg

 

Kontakt:
www.fredsif.com
Mail: s.svanberg@hotmail.dk

Aldersgruppe:
18 – 59 år

Prøvetime:
Gratis

FredSIF er læreruddannelsens idrætsforening, som er tiltænkt studerende, men med plads til alle. I FredSIF er vi meget alsidige med mange forskellige sportsgrene. Hos os er det vigtigt, at der er plads til alle, derfor er man velkommen til alle vores aktiviteter uanset niveau. Når du har betalt for et år i FredSIF har du adgang til alle vores hold, samt et fitnessrum som er åbent 24/7.

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål – store og små – omkring idræt og motion på Frederiksberg.

 

 

Telefon: +45 38 77 60 00
E-mail: fiu@fiu-frederiksberg.dk
Hjemmeside: www.fiu-frederikberg.dk
Facebook: www.facebook.com/2000fiu