DANS (SPORTSDANS, LATIN M.M.)

Frederiksberg Amatørdanser
Forening (FAF)

Sted:
Kedelhallen
Nyelandsvej 75 A
2000 Frederiksberg

Kontakt:
www.fafdans.dk
Mail: info@fafdans.dk
Tlf: 40 28 10 73

Aldersgruppe:
18-60+ år

Prøvetime:
Gratis

FAF dans er en forening, der tilbyder undervisning og træning i Standard- og Latindans på alle niveauer fra Begyndere til Elite. Dans er god motion og godt socialt samvær. 

FrbDans

Sted:
Flere steder

Kontakt:
www.frbdans.dk
Mail: frbdans@gmail.com
Tlf: 28605174

Aldersgruppe:
6-20+ år

Prøvetime:
Gratis

FRBdans blev stiftet i december 2019 og er blevet til virkelighed på baggrund af Bevæg dig for Livet Frederiksberg, som arbejder for at få flere borgere i bevægelse. FRBdans vil skabe dansetilbud af høj kvalitet til alle på Frederiksberg, fra barn til senior. Dansehold bliver oprettet gennem samarbejde med blandt andet skoler, SFOer, klubber med flere. Vi forsøger at skabe dansetilbud dér hvor medlemmerne er for at øge muligheden for fleres deltagelse.

Frederiksberg Senior Motion

Sted:
Frederiksberghallerne
Jens Jessens Vej 20
2000 Frederiksberg

Kontakt:
www.frb-seniormotion.dk
Mail: info@frb-seniormotion.dk
Tlf: 30 28 97 37

Aldersgruppe:
60+ år

Prøvetime:
Gratis

Frederiksberg Senior Motion er åben for alle seniorer 60+. Så har du tid og lyst til at gå til gymnastik, yoga, boldspil, floorball eller rytmisk bevægelse, er her foreningen for dig. Vi er en hyggelig og social forening og slutter træningen med at drikke kaffe sammen. Prøvetime er gratis. Tilmelding via motivu.dk eller ring til formand Birthe på 30 28 97 37. 

Gymnastikforeningen ODK

Sted:
DGI Byen
Tietgensgade 65
1704 København

Kontakt:
www.odk.dk
Mail: odk@odk.dk
Tlf: 61 69 56 35

Aldersgruppe:
6-60+ år

Prøvetime:
Gratis

ODK er en gymnastikforening med rødder i breddeidrætten, men i dag favner vi det hele. De mindste gymnaster kommer for at lege og udvikle motorikken sammen med deres forældre. Mens større børn og voksne kan vælge imellem alt fra begynderhold og motionshold til ambitiøse konkurrence- og opvisningshold.

Pan Idræt

Sted:
Flere steder

Kontakt:
www.panidraet.dk
Mail: sekretariatet@panidraet.dk
Tlf: 93 95 49 79

Aldersgruppe:
18-60+ år

Prøvetime:
Gratis

Pan Idræt er en regnbueklub med fokus på mangfoldighed og inklusion i idræt for alle uanset seksuel orientering eller kønsidentitet.

VLI Dans

Sted:
Gimle på Frederiksberg Campus
Dyrlægevej 7-13
1870 Frederiksberg

Kontakt:
http://vli.dk/index.php/dans
Mail: dans@vli.dk
Tlf. 22 87 56 22

Aldersgruppe:
18 – 59 år

Prøvetime:
Gratis

VLI Dans er en studenterforening med plads til alle. Vi går op i at lære nye, fede dansetrin, at have det sjovt og hygge os med hinanden. Vi danser vals, quickstep, cha-cha-cha, jive, rumba, tango, samba, slowfox og wienervals på fire forskellige niveauer: Begynder, letøvet, øvet og rutineret. Hvis du har nogen spørgsmål, er du mere end velkommen til at skrive en besked til os på vores mail dans@vli.dk.

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål – store og små – omkring idræt og motion på Frederiksberg.

 

 

Telefon: +45 38 77 60 00
E-mail: fiu@fiu-frederiksberg.dk
Hjemmeside: www.fiu-frederikberg.dk
Facebook: www.facebook.com/2000fiu