FAMILIEIDRÆT

Familieidræt Frederiksberg

Sted:
Flere steder

Kontakt:
www.familieidraet.dk
Mail: info@familieidraet.dk

Aldersgruppe:
2-60+ år

Prøvetime:
Gratis iflg.
aftale

Familieidræt Frederiksberg er en forening med legehold for børn (2-12 år) og deres forældre. Til Familieidræt er bevægelsesglæde, familiesammenhold og sjov leg omdrejningspunktet.

Gymnastikforeningen ODK

Sted: 
Flere steder

Kontakt:
www.odk.dk
Mail: odk@odk.dk
Tlf. 61 69 56 35

Aldersgruppe:
0-60+ år

Prøvetime:
Gratis

ODK er en gymnastikforening med rødder i breddeidrætten, men i dag favner vi det hele. De mindste gymnaster kommer for at lege og udvikle motorikken sammen med deres forældre. Mens større børn og voksne kan vælge imellem alt fra begynderhold og motionshold til ambitiøse konkurrence- og opvisningshold.

Brug Bolden

Sted:
Afventer info

Kontakt:
Mail: tobi9@live.dk

 

Aldersgruppe:
2-5 år

Prøvetime:
Gratis

Foreningen Brug Bolden er et tilbud om voksen/barn boldspil. Fokus er på grundlæggende bevægemønstre og motorisk udvikling, som man kender fra voksen/barn gymnastik. Forskellen til Brug Bolden er, at vi inddrager bolde alle steder, hvor det lader sig gøre, for at give børnene en tryg introduktion til bolde og måske tænde en lyst til senere at dyrke et egentligt boldspil. Samtidig går Brug Bolden op i, at holdene ikke er for store, så der bliver en mulighed for at danne relationer mellem børn og voksne, men også mellem børn og børn samt voksne og voksne. 

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål – store og små – omkring idræt og motion på Frederiksberg.

 

 

Telefon: +45 38 77 60 00
E-mail: fiu@fiu-frederiksberg.dk
Hjemmeside: www.fiu-frederikberg.dk
Facebook: www.facebook.com/2000fiu