FRILUFTSAKTIVITETER

Pan Idræt

Sted:
Flere steder

 

Kontakt:
www.panidraet.dk
Mail: sekretariatet@panidraet.dk
Tlf. 50 56 19 46

Aldersgruppe:
18-60+ år

Prøvetime:
Gratis

Pan idræt er en regnbueklub med fokus på mangfoldighed og inklusion i idræt for alle uanset seksuel orientering eller kønsidentitet. 

Sportskollektivet

Sted:
Flere steder

Kontakt:
www.sportskollektivet.dk
Mail: hallo@sportskollektivet.dk

Aldersg-r+ppe:
18-60+år

Prøvetime:
Gratis

SportsKollektivet er en multisports-forening, som blander det sportslige med det sociale. Vi giver medlemmerner mulighed for at være fysisk aktive igennem hele året, uanset sportsgren og sæson. Vi er et kollektiv, fordi medlemmerne er klubben, og den fælles indsats er klubbens fundament. Alle i klubben er frivillige, og når mange bidrager, giver det mange muligheder. Hos os er det vigtigere, at have det sjovt end at vinde medaljer. Vorses mål er at skabe et fællesskab, hvor det på en fleksibel måde er muligt at få motion til at gå op med det moderne livs mange udfordringer i dagligdagen.

Familieidræt Frederiksberg

Sted:
Frederiksberg
& København

Kontakt:
www.familieidraet.dk
Mail: info@familieidraet.dk

Aldersgruppe:
2-60+ år

Prøvetime:
Gratis iflg.
aftale

Familieidræt Frederiksberg er en forening med legehold for børn (2-12 år) og deres forældre. Familieidræt “i det fri” er Familieidræts gren af hold som foregår i det fri, altså udendørs. Omdrejningspunktet for Familieidræt i det fri er naturoplevelse, bevægelsesglæde, familiesammenhold og sjove udendørs lege og aktivitet. Afhængig af sted og årstid har vi aktiviteter som vinterbadning, sauna, kano, kajak, bål og meget meget mere.  

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål – store og små – omkring idræt og motion på Frederiksberg.

 

 

Telefon: +45 38 77 60 00
E-mail: fiu@fiu-frederiksberg.dk
Hjemmeside: www.fiu-frederikberg.dk
Facebook: www.facebook.com/2000fiu