Løb

FIF Atletik og Motion – FIF løb

Sted:
Frederiksberg Idrætspark Sønderjyllands Alle 6
2000 Frederiksberg

Aldersgruppe:

16-60+ år

Prøvetime:
Gratis

FIF LØB – her er plads til alle niveauer fra begynder til øvede. Som ny løber i klubben har du mulighed for at møde op til vores ugentlige træninger og løbe med os et par gange for at snuse til FIF LØB. Herefter skal du indmelde dig for at løbe med os fremadrettet.  Løbeteknik, styrke, balance og socialt samvær er nøgleord i vores træning.

 

SportsKollektivet

Sted:
Flere steder

Kontakt:

www.sportskollektivet.dk
Mail: hallo@sportskollektivet.dk

Aldersgruppe:

18-60+ år

Prøvetime:
Gratis

SportsKollektivet er en multisports-forening, som blander det sportslige med det sociale. Vi giver medlemmerne mulighed for at være fysisk aktive igennem hele året, uanset sportsgren og sæson. Vi er et kollektiv, fordi medlemmerne er klubben, og den fælles indsats er klubbens fundament. Alle i klubben er frivillige, og når mange bidrager, giver det mange muligheder. Hos os er det vigtigere at have det sjovt end at vinde medal-

jer. Vores mål er at skabe et fællesskab, hvor det på en fleksibel måde er muligt at få motion og dyrke forskellige sportsgrene, som kan forenes med det moderne livs mange udfordringer.

SAGA Sport – CrossGymLøb

Sted:
Flere steder

Kontakt:
www.saga-sport.dk
Mail: sagagym1@gmail.com
Tlf: 28 18 61 03 / 22 90 76 70

Aldersgruppe:
4-60+ år

Prøvetime:
Nej

CrossGymLøb er kombineret løbetræning og forskellige former for funktionel styrketræning. Efter en kort fælles opvarmning løber vi en tur hen til og rundt i en af de nærliggende parker, hvor vi undervejs laver forskellige former for funktionel styrketræning. Holdet har fokus på løbeglæde, fællesskab og gode grin – ikke på tempo. Vi løber normalt 2-3 km med indsatte pauser og aktiviteter, så alle kan være med.

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål – store og små – omkring idræt og motion på Frederiksberg.

 

 

Telefon: +45 38 77 60 00
E-mail: fiu@fiu-frederiksberg.dk
Hjemmeside: www.fiu-frederikberg.dk
Facebook: www.facebook.com/2000fiu