Skydning (pistol og riffel)

Frederiksberg Sportsskytter (FSS)

Sted:
Kedelhallen
Nyelandsvej 75A
2000 Frederiksberg

Kontakt:

www.frederiksbergsportsskytter.dk
Mail: cafegrotten@msn.com
Tlf: 26 79 66 28

Aldersgruppe:

18-59 år

Prøvetime:

Nej

Foreningen er stiftet i foråret 2013 af sportsskytter på Frederiksberg, som ønsker en mulighed for aktivt at dyrke skydesporten og foreningslivet i Frederiksberg Kommune. Frederiksberg Sportsskytter (FSS) er medlem af FIU og Dansk Skytte Union. Vi er – lige nu – mænd i alderen fra 30 år og opefter, som skyder med kaliber .22, .9, .38, .357, .40, .45 og .44 spec. Alle er velkomne. Alle medlemmer har våbenpåtegning, og dette er også en forudsætning for nye medlemmer, da faciliteterne i Kedelhallen ikke tilbyder opbevaring af våben. Foreningen har ingen foreningsvåben.

Frederiksberg Skyttelaug

Sted:
Kedelhallen
Nyelandsvej 75A
2000 Frederiksberg

Kontakt:

www.fskl.dk
Mail: info@fskl.dk Tlf: 20 86 64 63

Aldersgruppe:

18-60+ år

Prøvetime:

Nej

Frederiksberg Skyttelaug er en forening for alle med interesse for pistolskydning. I foreningen beskæftiger vi os primært med skydeprogrammer som Kombi- og Tjenestepistol samt IPSC og Steel Challenge.

Skyttelauget Krudtuglen

Sted:
Inde:
Kedelhallen,
Nyelandsvej 75A
2000 Frederiksberg
Ude:
Kalvebod Skyttecenter

Kontakt:

www.krudtuglen.org

Aldersgruppe:

18-60+ år

Prøvetime:

Nej

Krudtuglen er en skytteforening hjemmehørende på Frederiksberg, men åben for alle aktive pistolskytter i København og omegn. Krudtuglen har egne våben som medlemmerne kan låne, samt nogle gode baneanlæg. Vi prøver at skabe rammer, hvor der både er plads til hygge og sjov, samtidig med, at medlemmerne får en seriøs og målrettet skydetræning til dem, som ønsker det.

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål – store og små – omkring idræt og motion på Frederiksberg.

 

 

Telefon: +45 38 77 60 00
E-mail: fiu@fiu-frederiksberg.dk
Hjemmeside: www.fiu-frederikberg.dk
Facebook: www.facebook.com/2000fiu