Tennis

Kjøbenhavns Boldklub (KB)

Sted:
Peter Bangsvej 147 + Pile Allé 14
2000 Frederiksberg

Kontakt:

Aldersgruppe:
0-60+ år

Prøvetime:
Gratis

Kjøbenhavns Boldklub (KB) er landets ældste tennisklub. På KB har vi aktiviteter på alle niveauer. Vi har en målsætning om, at tilbyde medlemmer træning med den højeste kvalitet uanset alder og niveau. Som noget nyt tilbyder vi bl.a. TennisFitness, som er en kombination af tennis og cardio træning, og Familietennis, som er for børn i alderen 3-6 år og deres forældre. Vi forsøger hele tiden at udvikle på vores tilbud, så vi rammer flest muligt at vores medlemmer. Som medlem af KB har man adgang til vores nyrenoverede pool, som er med til at danne rammen for et godt klubmiljø, særligt om sommeren.

CBS Sport

Sted:
Kløvermarkens Tennis Klub

Kontakt:

www.cbssport.dk
Mail: tennis@cbssport.dk 

Aldersgruppe:

18-59 år

Prøvetime:
Gratis

CBS Sport er en af de større foreninger på Frederiksberg med 9 forskellige sportsgrene, hvilke bliver udbudt til både mænd og kvinder. Vores medlemmer har primært tilknytning til CBS (tidligere eller nuværende studerende), men vi er åbne for alle med motivation og passion for sport. Foreningen bliver drevet af et netværk med 50+ engagerede frivillige. Både trænere såvel som bestyrelsesmedlemmer.

Idræt i Dagtimerne (IID)

Sted:
Mariendalshallen
Mariendalsvej 21C
2000 Frederiksberg

Aldersgruppe:

60+ år

Prøvetime:
Gratis

Vores medlemmer er overvejende det ældre segment, men i princippet er det for alle der kan dyrke sport i dagtimerne.

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål – store og små – omkring idræt og motion på Frederiksberg.

 

 

Telefon: +45 38 77 60 00
E-mail: fiu@fiu-frederiksberg.dk
Hjemmeside: www.fiu-frederikberg.dk
Facebook: www.facebook.com/2000fiu