VOLLEYBALL/BEACH VOLLEY

CBS Sport

CBS Sport Office
Solbjerg Plads 3
Entrance B
2000 Frederiksberg

Kontakt:
www.cbssport.dk
Mail: administration@cbssport.dk
Tlf: 38 15 39 03 (kontor)
Mobil 30 26 00 84

Aldersgruppe:
18-59 år

Prøvetime:
Gratis

CBS Sport er en af de større foreninger på Frederiksberg med 9 forskellige sportsgrene, hvilke bliver udbudt til både mænd og kvinder. Vores medlemmer har primært tilknytning til CBS (tidligere eller nuværende studerende), men vi er åbne for alle med motivation og passion for sport. Foreningen bliver drevet af et netværk med 50+ engagerede frivillige. Både trænere såvel som bestyrelsesmedlemmer.

VLI

Flere steder

Kontakt:
http://www.vli.dk/index.php/volleyball-2
Mail: volleyformand@vli.dk
Tlf: 29 90 23 18

Aldersgruppe:
18-59 år

Prøvetime:
Gratis

VLI er Det Biovidenskabelige Fakultets egen idrætsforening, hvor vi i en afslappet atmosfære mødes, dels for at få rørt os lidt, men også for at hygge os mellem studierne. Foreningen er en åben forening således at alle kan deltage i vores aktiviteter. I dag har VLI ca. 400 medlemmer.

Frederiksberg Volley

Kedelhallen
Bülowsvejhallen

Kontakt:
www.frederiksbergvolley.dk
Mail: formand@frederiksbergvolley.dk
Tlf: 24 26 83 24

Aldersgruppe:
7-59 år

Prøvetime:
Nej

Frederiksberg Volley er en social klub med træning på mange niveauer og gode muligheder for at engagere sig i det frivillige arbejde. Klubben tilbyder træning på 3 ungdomshold, 4 herrehold, 6 damehold og et enkelt mix.

Frederiksberg Beachvolleyklub
(FBVK)

Frederiksberg Idrætspark
Sønderjyllands Alle 6
2000 Frederiksberg

Kontakt:
www.fbvk.com
Mail: johan.fbvk@gmail.com
Tlf: 25 85 11 37

Aldersgruppe:
7-60+ år

Prøvetime:
Gratis iflg.
aftale

Frederiksberg Beachvolleyklub er samlende for beachvolleyinteresserede på Frederiksberg, så man har mulighed for at spille for et lavt kontingent.

Pan Idræt

Rolighedsvej 6, 5. sal
1958 Frederiksberg

Kontakt:
www.panidraet.dk
Mail: sekretariatet@panidraet.dk
Tlf: 50 56 19 48

Aldersgruppe:
6-60+ år

Prøvetime:
Gratis

Pan Idræt er en regnbueklub med fokus på mangfoldighed og inklusion i idræt for alle uanset seksuel orientering eller kønsidentitet.

KSG Idræt

KSG Idræt
Nordre Fasanvej 124B
2000 Frederiksberg

Kontakt:
www.ksg-idraet.dk
Telefon: 5011 1862
Mail: bbiering@privat.dk

Aldersgruppe:
6-60+ år

Prøvetime:
Gratis

Vi er en meget alsindig idrætsforening som omfatter mange forskellige sportsgrene: Bodytoning, Håndbold, Motion&Volley, Rytmisk motion, Step og Svømning. KSG Idrætsforening blev stiftet i 1902 under navnet Købmandsskolens Gymnastik forening. Navneændringen skyldes, at vi i dag, omfatter mange andre forskellige aktiviterer end gymnastik.

SportsKollektivet

SportsKollektivet
Chr. Richardts Vej 8, 3.tv.
1951 Frederiksberg C

Kontakt:
www.sportskollektivet.dk
Mail: hallo@sportskollektivet.dk

Aldersgruppe:
18-60+ år

Prøvetime:
Gratis

SportsKollektivet er en multisports-forening, som blander det sportslige med det sociale. Vi giver medlemmerne mulighed for at være fysisk aktive igennem hele året, uanset sportsgren og sæson. Vi er et kollektiv, fordi medlemmerne er klubben, og den fælles indsats er klubbens fundament. Alle i klubben er frivillige, og når mange bidrager, giver det mange muligheder. Hos os er det vigtigere at have det sjovt end at vinde medaljer. Vores mål er at skabe et fællesskab, hvor det på en fleksibel måde er muligt at få motion og dyrke forskellige sportsgrene, som kan forenes med det moderne livs mange udfordringer.

Gymnastikforeningen ODK

Johannesskolen
Troels-Lunds Vej 15
2000 Frederiksberg

Kontakt:
www.odk.dk
Mail: odk@odk.dk
Tlf: 61 69 56 35

Aldersgruppe:
0-60+ år

Prøvetime:
Gratis

ODK er en gymnastikforening med rødder i breddeidrætten, men i dag favner vi det hele. De mindste gymnaster kommer for at lege og udvikle motorikken sammen med deres forældre. Mens større børn og voksne kan vælge imellem alt fra begynderhold og motionshold til ambitiøse konkurrence- og opvisningshold.