Volleyball / beachvolley

CBS Sport

Sted:
Ungdomsskolen
Sofus Francks Vænge 32
2000 Frederiksberg

Aldersgruppe:

18-59 år

Prøvetime:
Gratis

CBS Sport er en af de større foreninger på Frederiksberg med 9 forskellige sportsgrene, hvilke bliver udbudt til både mænd og kvinder. Vores medlemmer har primært tilknytning til CBS (tidligere eller nuværende studerende), men vi er åbne for alle med motivation og passion for sport. Foreningen bliver drevet af et netværk med 50+ engagerede frivillige. Både trænere såvel som bestyrelsesmedlemmer.

VLI

Sted:
Flere steder

Kontakt:

www.vli.dk/volley
Mail: volleyformand@vli.dk
Tlf: 29 90 23 18

Aldersgruppe:

18-59 år

Prøvetime:
Gratis

VLI er Det Biovidenskabelige Fakultets egen idrætsforening, hvor vi i en afslappet atmosfære mødes, dels for at få rørt os lidt, men også for at hygge os mellem studierne. Foreningen er en åben forening således at alle kan deltage i vores aktiviteter. I dag har VLI ca. 400 medlemmer.

Frederiksberg Volley

Sted:
Kedelhallen
Bülowsvejhallen

Aldersgruppe:

7-59 år

Prøvetime:

Ja

Frederiksberg Volley er en social klub med træning på mange niveauer og gode muligheder for at engagere sig i det frivillige arbejde. Klubben tilbyder træning på 5 ungdomshold, 3 herrehold, 5 damehold og et enkelt mix.

Frederiksberg Beachvolley Klub (FBVK)

Sted:
Frederiksberg Idrætspark
Sønderjyllands Alle 6
2000 Frederiksberg

Kontakt:

www.frederiksbergbeachvolley.dk
Mail: niels.dreisler@dadlnet.dk
Tlf: 25 85 11 37

Aldersgruppe:

7-60+ år

Prøvetime:

Gratis iflg. aftale

Frederiksberg Beachvolleyklub er samlende for beachvolleyinteresserede på Frederiksberg, så man har mulighed for at spille for et lavt kontingent.

KSG Idræt

Sted:
Flere steder

Kontakt:

www.ksg-idraet.dk
Mail: se website
Tlf: se website

Aldersgruppe:

6-60+ år

Prøvetime:
Gratis

Vi er en meget alsindig idrætsforening som omfatter mange forskellige sportsgrene: Bodytoning, Håndbold, Motion&Volley, Rytmisk motion, Step og Svømning. KSG Idrætsforening blev stiftet i 1902 under navnet Købmandsskolens Gymnastik forening. Navneændringen skyldes, at vi i dag, omfatter mange andre forskellige aktiviterer end gymnastik.

SportsKollektivet

Sted:
Falkonergårdens Gymnasium og HF
Sønderjyllands Alle 25
2000 Frederiksberg

Kontakt:

www.sportskollektivet.dk
Mail: hallo@sportskollektivet.dk

Aldersgruppe:

18-60+ år

Prøvetime:
Gratis

SportsKollektivet er en multisports-forening, som blander det sportslige med det sociale. Vi giver medlemmerne mulighed for at være fysisk aktive igennem hele året, uanset sportsgren og sæson. Vi er et kollektiv, fordi medlemmerne er klubben, og den fælles indsats er klubbens fundament. Alle i klubben er frivillige, og når mange bidrager, giver det mange muligheder. Hos os er det vigtigere at have det sjovt end at vinde medaljer. Vores mål er at skabe et fællesskab, hvor det på en fleksibel måde er muligt at få motion og dyrke forskellige sportsgrene, som kan forenes med det moderne livs mange udfordringer.

FredSIF

Sted:
Campus Frederiksberg
Nyelandsvej 27-29
2000 Frederiksberg

 

Kontakt:
www.fredsif.com
Mail: s.svanberg@hotmail.dk

Aldersgruppe:
18 – 59 år

Prøvetime:
Gratis

FredSIF er læreruddannelsens idrætsforening, som er tiltænkt studerende, men med plads til alle. I FredSIF er vi meget alsidige med mange forskellige sportsgrene. Hos os er det vigtigt, at der er plads til alle, derfor er man velkommen til alle vores aktiviteter uanset niveau. Når du har betalt for et år i FredSIF har du adgang til alle vores hold, samt et fitnessrum som er åbent 24/7.

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål – store og små – omkring idræt og motion på Frederiksberg.

 

 

Telefon: +45 38 77 60 00
E-mail: fiu@fiu-frederiksberg.dk
Hjemmeside: www.fiu-frederikberg.dk
Facebook: www.facebook.com/2000fiu