Yoga

SportsKollektivet

Sted:
Kedelhallen
Nyelandsvej 75A
2000 Frederiksberg

Kontakt:

www.sportskollektivet.dk
Mail: hallo@sportskollektivet.dk

Aldersgruppe:

18-60+ år

Prøvetime:
Gratis

SportsKollektivet er en multisports-forening, som blander det sportslige med det sociale. Vi giver medlemmerne mulighed for at være fysisk aktive igennem hele året, uanset sportsgren og sæson. Vi er et kollektiv, fordi medlemmerne er klubben, og den fælles indsats er klubbens fundament. Alle i klubben er frivillige, og når mange bidrager, giver det mange muligheder. Hos os er det vigtigere at have det sjovt end at vinde medaljer. Vores mål er at skabe et fællesskab, hvor det på en fleksibel måde er muligt at få motion og dyrke forskellige sportsgrene, som kan forenes med det moderne livs mange udfordringer.

Gymnastikforeningen ODK

Sted: 
Skolen ved Søerne
Niels Ebbesens Vej 10
1911 Frederiksberg

Kontakt:
www.odk.dk
Mail: odk@odk.dk
Tlf. 61 69 56 35

Aldersgruppe:
18-60+ år

Prøvetime:
Gratis

ODK er en gymnastikforening med rødder i breddeidrætten, men i dag favner vi det hele. De mindste gymnaster kommer for at lege og udvikle motorikken sammen med deres forældre. Mens større børn og voksne kan vælge imellem alt fra begynderhold og motionshold til ambitiøse konkurrence- og opvisningshold.

Frederiksberg Senior Motion

Sted:
Frederiksberghallerne
Jens Jessens Vej 20
2000 Frederiksberg

Kontakt:

Aldersgruppe:

60+ år

Prøvetime:
Gratis

Frederiksberg Senior Motion er åben for alle seniorer 60+. Så har du tid og lyst til at gå til gymnastik, yoga, boldspil, floorball eller rytmisk bevægelse, er her foreningen for dig. Vi er en hyggelig og social forening og slutter træningen med at drikke kaffe sammen. Prøvetime er gratis. Tilmelding via motivu.dk eller ring til formand Birthe på 30 28 97 37. 

Idræt i Dagtimerne (IID)

Sted:
Mariendalshallen
Mariendalsvej 21C
2000 Frederiksberg

Aldersgruppe:

60+ år

Prøvetime:
Gratis

Vores medlemmer er overvejende det ældre segment, men i princippet er det for alle, der kan dyrke sport i dagtimerne.

Pan Idræt

Sted:
KUBE
Dirch Passers Allé 4
2000 Frederiksberg
3 sal, lokale Zen

Kontakt:
www.panidraet.dk
Mail: sekretariatet@panidraet.dk
Tlf: 93 95 49 79

Aldersgruppe:
18-60+ år

Prøvetime:
Gratis

Pan Idræt er en regnbueklub med fokus på mangfoldighed og inklusion i idræt for alle uanset seksuel orientering eller kønsidentitet.

FredSIF

Sted:
Campus Frederiksberg
Nyelandsvej 27-29
2000 Frederiksberg

 

Kontakt:
www.fredsif.com
Mail: s.svanberg@hotmail.dk

Aldersgruppe:
18 – 59 år

Prøvetime:
Gratis

FredSIF er læreruddannelsens idrætsforening, som er tiltænkt studerende, men med plads til alle. I FredSIF er vi meget alsidige med mange forskellige sportsgrene. Hos os er det vigtigt, at der er plads til alle, derfor er man velkommen til alle vores aktiviteter uanset niveau. Når du har betalt for et år i FredSIF har du adgang til alle vores hold, samt et fitnessrum som er åbent 24/7.

SAGA Sport – Yoga

Sted:
Flere steder

Kontakt:
www.saga-sport.dk
Mail: sagagym1@gmail.com
Tlf: 28 18 61 03 / 22 90 76 70

Aldersgruppe:
4-60+ år

Prøvetime:
Nej

I SAGA har vi to slags yogahold. Hatha Yoga er krydret med flow- og puls-elementer samt øvelser inspireret fra øvrige yoga-genrer. Der er fokus på teknik og åndedræt og der er garanti for en effektiv og varieret træningsform samt mærkbart og øget velvære i kroppen. Ashtanga Yoga er et dynamisk yogasystem, der synkroniserer åndedræt med en serie stillinger og giver øget fleksibilitet, styrke, udholdenhed, balance, åndedrætskontrol og afspænding.

Akroyoga Frederiksberg

Sted:
Hermeshallen
Steenwinkelsvej 19
1966 Frederiksberg

Kontakt:
www.akro.dk
Mail: akroyogafrb@gmail.com
Tlf: 61 33 93 06

Aldersgruppe:
15-75 år

Prøvetime:
Ja

Akroyoga Frederiksberg faciliterer akroyogaklasser, -weekendkurser og -festivaler på Frederiksberg og i København. Akroyoga er en forholdsvist ny bevægelsesform, som bliver mere og mere udbredt i Danmark. Vi kombinerer elementer fra akrobatik, yoga og thai-massage. Det er en legende og undersøgende træning, hvor man kan udforske mulighederne for at balancere en anden person! Der er et utroligt stærkt socialt fællesskab i træningen og i akroyogamiljøet. Samarbejdet, processen og gensidig udvikling er i fokus. Og det er enormt sjovt.

Kontakt os i dag

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål – store og små – omkring idræt og motion på Frederiksberg.

 

 

Telefon: +45 38 77 60 00
E-mail: fiu@fiu-frederiksberg.dk
Hjemmeside: www.fiu-frederikberg.dk
Facebook: www.facebook.com/2000fiu